A Koffein Service® leveszi a válladról a kávészünet minden terhét

Több finom kávé az irodának, kevesebb macera a kollégáknak!

Díjmentes kávégép kihelyezés

Zamatos presszó? Tejhabos latte? Esetleg egy americano? Ipari kávéfőző választékunk nem ismer lehetetlent, egyetlen gombnyomásra elkészítik a kávéházakból ismert kávékülönlegességeket, csakúgy mintha barista készítené karos kávégép segítségével.

Szerződéskötést követően következik a kihelyezés az irodába vagy az ipari létesítménybe, és napok alatt használatba is vehetitek a profi és egyszerűen kezelhető kávéautomata készüléket.

És a legjobb az egészben? Budapesten belül a kávégép-telepítésért és a kiszállásért nem számítunk fel külön díjat, és a szolgáltatásunk országosan is elérhető.

Folyamatos kisüzemi,
minőségi kávéutánpótlás

A profi kávégép mellé állandó kínálatunkban kitűnő minőségű kisüzemi és akár specialty kávékülönlegességek közül választhatsz, melyek mindegyikében lenyűgöző harmóniát teremt a feledhetetlen ízek tökéletes egyensúlya, miközben a havi ellátás biztosítása csak egy kattintás partnerportálunk segítségével.

Minden egy helyen,
átlátható rendszerben

Könnyen kezelhető partnerportálunkon pár perc alatt letudhatod céges kávéügyeidet: a kávéutánpótlástól kezdve a bérelt kávéfőző használati utasításán át az árak áttekintéséig minden egy helyen látható. Ráadásul minden szolgáltatásunk után mindössze egyetlen számlát állítunk ki. Sohasem volt még ennyire egyszerű az irodai kávébeszerzés.

Házhozszállítás
már másnapra

Mindent megteszünk azért, hogy egyetlen napra se maradjatok minőségi kávé nélkül. Koffeinfutár szolgáltatásunk lényege, hogy akár már a következő munkanapon odaér hozzátok a megrendelt kávéellátmány.

Cseregép egy
munkanapon belül

Meghibásodás esetén bejelentheted problémádat partnerportálunkon keresztül, de 0-24 órában hívható ügyfélszolgálatunk is mindenben a segítségedre lesz. Amennyiben telefonon nem sikerülne orvosolni a problémát, akkor már a következő munkanapra azonos kategóriájú cseregépet küldünk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.