Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Automata kávégép az irodába?

Az automata kávégépbérlés az irodába, nem egy lehetetlen küldetés, csak meg kell találni a megfelelő szolgáltatót, aki a megrendelő igényeit kielégíti.

irodai kávéautomata
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
6
perc
Kategória
Munkahely

Mert ki ne szeretne munka közben meginni egy forró kávét vagy krémes cappuccinot?

Cégünk felkészült közepes, nagy és akár kicsi irodák kiszolgálására automata kávégépekkel és az ezekhez a gépekhez való minőségi szemes kávéval.

Igen, a minőségi, tényleg jó szemes kávé elérhető már irodák számára is, nem horribilis áron. A folyamat pedig ahhoz, hogy ez megvalósuljon a ti irodátokban, nem bonyolult.

Cégünk raktárának köszönhetően automata kávégépeinket készletről helyezzük ki partnereinkhez, így nincsen több hetes várakozás, kávé nélküli szünetek, amíg a kávégép megérkezik.

Sőt a szerződés aláírásától számolva akár egy munkanapon belül, a kávégép az irodátokban lehet.

Mikor lesz nálam a bérelt kávégép?

Rövid átfutási idő, gyorsaság jellemzi munkavégzésünket, így az sos, hirtelen helyzetekre is fel vagyunk készülve. Bátran keressetek minket a lehetetlennek tűnő küldetésekkel!

Ajánlatkérésed után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, hogy pontosíthassuk az ajánlatkérésedet. Ezek után pár órán belül el is küldjük Neked személyre szabott ajánlatunkat a kávégépről és a bérleti konstrukcióról.

Amennyiben elnyerte tetszésedet kávégépbérléssel kapcsolatos ajánlatunk a szerződést akár elektronikusan is ki tudjuk küldeni, így pár kattintással partnerünkké válhattok.

Amint a kávégépbérlésről szóló szerződés kitöltve és aláírva beérkezett hozzánk, a kihelyezést akár másnapra is tudjuk időzíteni. Így a friss kávé illata, már másnap fogadhatja az irodában dolgozókat.

Kávérendelésedet partnerportálunkon adhatod le, és a 14 óráig beérkező rendelések már másnapra megérkeznek hozzátok kollégáid legnagyobb örömére. 

Kávégépbérlés gyorsan…

A gyors munkafolyamatainknak köszönhetően, a szolgáltatásunk iránt érdeklődők, átlagosan 4 munkanap alatt válnak szerződött ügyfeleinkké és kezdik el élvezni kávégépeink és kávéink által nyújtott lehetőségeket.

Miért jó kávégépet bérelni az irodájába?

Partnereink visszajelzése alapján a korszerű kávégép bérlése nagyban hozzájárult az alkalmazottak produktivitásához. Jelentős javulás következett be a munkamorálban és a megbízható kávégépnek köszönhetően a kávészünetek is rövidebbek, a munkával töltött idő pedig produktívabb lett.

Kávégép vásárlás?

Kávégépbérlés a fő profilunk, ugyanakkor eladó automata kávégépeink is akadnak, így ez ügyben is várjuk érdeklődését! Akár kisebb, de nagyobb kávégépeket is tudunk eladásra kínálni, amennyiben készletünk engedi.

Ugyanakkor kávégépeink bérleti konstrukciójába épített egyéb szolgáltatásaink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy partnereink nagy része végül nem a vásárlás mellett dönt, hanem az automata kávégép bérlése mellett.

További híreink

munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
kávé sarok
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
barista kávégép
olasz espresso
irodai kávészünet
Olvasási idő:
3
perc
Munkahely

Kávét minden munkahelyre

magas minőségű szemeskávék
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Bauer Otto
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen