Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Milyen egy jó irodai kávégép?

Irodai kávégép vásárlásakor sok szempontot kell figyelembe venni. Egy barista kávégép bár profi választás lehet, ez több gonddal is járhat mint gondolnánk!

irodai kávégép
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
4
perc
Kategória
Munkahely

Milyen egy jó irodai kávégép?

Egy jó nap jó kávéval indul. Épp ezért szinte minden irodában természetes, hogy a közös konyha alapvető felszerelései közé tartozik a kávégép. Azonban irodai kávégép és irodai kávégép között óriási különbségek lehetnek. A rendkívüli sokféleség nem könnyíti meg a választást, főleg, mert ebben az esetben egyszerre kell megfelelni a dolgozók elvárásainak és a céges büdzsének.

A specialty kávé terjedése és a home office-ban eltöltött hosszú idő során megváltozott kávéfogyasztási szokások magasabbra helyezték a fogyasztói igényeket. Ez idő alatt sokan váltak a szemes kávé és a barista kellékek rabjává, és számos otthonban megjelentek az elérhető áron beszerezhető, mégis barista minőséget biztosító automata kávéfőzők. Nem meglepő tehát, hogy a magas színvonalhoz szokott kávéfogyasztók a munkahelyükön is üdvözlik, ha egy professzionális kávégép várja őket az irodai konyhán.

Az irodai kávégép bérlés előnyei

Egyes cégek nem engedhetik meg maguknak, hogy beruházzanak egy profi kávéfőző gépre, így bizonyos munkahelyeken nincs irodai kávégép. Ebben az esetben a dolgozók kénytelenek otthonról vinni a kávét vagy jobb esetben lejárkálni az irodaházban található kávézóba, azonban a profi kávéfőző hiánya az irodában nem biztos, hogy jót tesz a munkamorálnak.

Az alkalmazottak mindenképp megoldják, hogy kávéhoz jussanak, azonban a kávéfőző irodába való beszerzése a cégre is pozitívan hat, ugyanis ez a népszerű ital nem csak felélénkíti a munkavállalókat, de növeli a produktivitást, a megbecsültség érzést és jó hatással van a munkába járási kedvre, ráadásul emeli az iroda színvonalát is. 

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek mégsem engedhetik meg maguknak a saját irodai kávégép megvásárlását, van egy másik választási lehetőségük: az irodai kávégép bérlés.

Mik a barista kávégép jellemzői?

A COVID-dal az irodák egy része bezárt és az emberek, akik addig gyakran az irodában itták meg a napi kávé adagjukat, kénytelenek voltak otthoni alternatívák után nézni. A legtöbb iroda újranyitott azóta és sokan visszatértek a megszokott kerékvágásba, azonban a korábban otthonról dolgozó alkalmazottak magukkal hozták a megváltozott mindennapok során felszedett, új kávéfogyasztási szokásaikat.

Többen kezdtek el nyitni az egzotikusabb alternatívák felé és a barista kávé az addiginál is népszerűbbé vált. Noha a specialty szemes kávé rajongói számára csábítóan hangozhat, hogy egy egyszerűbb barista kávégép segítségével akár az irodában is mennyei kávét készíthetnek, azonban a karos kávéfőzők kezelése mégsem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Egy barista kávégép kezelése igényel némi szaktudást, ezért nem minden dolgozó tudja elkészíteni, ami sok bosszúságot okozhat mind a kudarcot elszenvedők, mind a környezetük számára. Ráadásul az ilyen típusú kávék elkészítése időigényesebb folyamat. Egy ilyen professzionális kávégép kezelése során több a manuális munka és tisztítani is gyakrabban kell őket.

Egy profi kávéfőző az irodában is készíthet minőségi kávét!

Sokan gondolják, hogy az irodai kávé a legjobb esetben is csak erős közepes lehet és a minőségi élményért mindenképp el kell látogatni egy kávézóba. A kávézó alternatívaként pedig jellemzően a méregdrága darálós kávéfőző és a barista kellékek megvásárlása jut eszükbe.

A KoffeinService segítségével lehetővé válik, hogy az irodai kávé minősége megüsse azt a kávéházi színvonalat, amire mindenki vágyik. A titok nyitja a professzionális kávégép és a minőségi szemes kávé, amelyek kéz a kézben járva teszik a munkahelyi kávézást felejthetetlen élménnyé.

Arra a célra, hogy kompromisszummentesen legyen jó minőségű kávé az irodában, az irodai kávégép bérlés a legjobb alternatíva. A bérelhető irodai kávégép legnagyobb előnye, hogy egyszerűen, gyorsan és szaktudás nélkül készíthető vele a kávé, ráadásul a költséghatékony megoldás ellenállhatatlanságát tovább növeli, hogy az irodai kávégép bérlés esetén egy kézben összpontosul a karbantartás és a beszállítás.

További híreink

alkoholos kávé receptek
kávé-termelő-országok
munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
kávé sarok
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
olasz espresso
irodai kávészünet
Olvasási idő:
3
perc
Munkahely

Kávét minden munkahelyre

magas minőségű szemeskávék
hatékony munkavégzés kávé után
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Bauer Otto
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen