Bezárás
icon close

Hová szeretnétek kávégépet?

Hány kávét fogyasztotok naponta?

Hány kávégépre van szükségetek?

Mely típusú kávékat részesítitek előnyben?

Kérlek, ellenőrizd le az email címet!
Kérlek, ellenőrizd le a telefonszámot!
Kérlek, ellenőrizd le a cégnevet!
Kérlek, ellenőrizd le az irányítószámot!
Kérlek, ellenőrizd le a kapcsolattartót!
Kérlek, fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kávét minden munkahelyre

Két fő csapás lehetséges: a saját és a bérelt kávéfőző. Mindkét verziónak vannak előnyei és hátrányai. Lássuk első körben a kávégépbérléssel járó előnyöket, hogy miért is éri meg ezt az utat választani:

kávégép teakonyhába
Szerző
KoffeinService
Olvasási idő
3
perc
Kategória
Munkahely

Csukd be a szemed és gondolj a kedvenc italodra!

Na jó, nem voltunk elég pontosak: gondolj a kedvenc kávés italodra. Ahányan elolvassák ezt a bejegyzést, annyi fajta kávé röpköd most a képzeletükben. Szinte mindenki érzi az espresso, ristretto, cappuccino, caffe latte ízeit a szájában. Ezeket az italokat ma már nemcsak kávézókban élvezheti az igazi kávé fanatikus, hanem munkahelyén vagy az otthonában is.

A munkahelyeken biztosított kávé ma már alapfeltétele a dolgozók elégedettségének, ehhez nem fér kétség. Lássuk ezt milyen módokon valósíthatja meg a munkáltató?

Két fő csapás lehetséges: a saját és a bérelt kávéfőző. Mindkét verziónak vannak előnyei és hátrányai. Lássuk első körben a kávégépbérléssel járó előnyöket, hogy miért is éri meg ezt az utat választani:

  • Azért, mert nem kell egyben nagy összeget kifizetni a kávégépre! Gondolj bele mennyit is spórolhattok, ha nem kell azonnal százezreket a kávézásra áldozni, miközben tízezrekből kiszolgálhattok egy nagy csapat kávémániást! Bizonyos készülékek esetében teljesen új kávégép kerül kihelyezésre, csakúgy, mintha megvásároltátok volna és nálatok üzemeljük be első alkalommal az adott gépet. Más esetekben pedig szintén modern, megbízható kávégépeket adunk bérbe. 
  • Nem kell sorban állni, ha elfogyott a kávé! Legalábbis a boltban biztosan nem, esetleg a teakonyhában illatozó kávégép előtt, közben a kollégákkal beszélgetve. Ha a kávégépből kifogyott a kávé, akkor a szolgáltatódtól, azonnal rendelhetsz egy újabb adagot, amit a következő munkanapra ki is szállítanak, legalábbis mi a Koffeinservice csapatánál erre törekszünk. 
  • Mert nem kell szerelőhöz vinni a kávégépét, ha az meghibásodott! Ez a nagy erőssége a kávégép bérlésének, hogy nem vagyunk magunkra hagyva, ha műszaki vagy technikai problémába ütközünk. A mi szolgáltatásunk esetében először gyors telefonos segítséget igyekszünk nyújtani, de ha a hibajelenség nem megoldható távsegítségben, akkor a következő munkanapra cseregépet biztosítunk, vagy személyesen javítjuk meg a készüléket a nehezebben mozgatható nagyobb készülékek esetében. 
  • Mi a Koffeinservice-nél 0-24 órás ügyfélszolgáltot tartunk fenn, hogy bármikor jelezhessék a partnereink felénk észrevételeiket, de a rendelések felvételére, hibabejelentésekre és szerződéses dokumentumok nyilvántartására szolgáló partnerportálunk is az ügyfeleink kényelmét szolgálják. 

Egyszóval a kávégépbérléssel foglalkozó cégek leveszik a válladról a munkahelyi kávéztatással járó terhet! 

További híreink

alkoholos kávé receptek
kávé-termelő-országok
munkahelyi kávézás
specalty kávé
kávézás története
munkahelyi kavezas
produktivitás
mikor kávézzunk
kávés receptek
frissen pörkölt kávé
kávé sarok
jegeskave-recept
legjobb kávéfőző otthonra
kávéfőző irodába
ipari kávégép bérlés
Környezetbarát kávézás
Tea vagy kávé
Minőségi kávé
Kávék koffeintartalma
professzionális kávégép
barista kávégép
olasz espresso
magas minőségű szemeskávék
hatékony munkavégzés kávé után
pilvax kávéház
Olvasási idő:
4
perc
Lifestyle

Kávés nemzet a magyar?

este is fogyasztható kávé
Bauer Otto
Értékesítési vezető
koffeinservice team 19

Próbálj ki minket 7 napon át kötelezettségmentesen

01

Gyors ajánlatkérés

Fordulj hozzánk bizalommal, és profi csapatunkkal 1 munkanapon belül összeállítjuk testreszabott kávézási ajánlatodat

02

7 napos tesztidőszak

Próbáld ki kollégáiddal csúcskategóriás gépeinket, és kóstoljatok barista kávékülönlegességeket egy héten át kötelezettségmentesen

03

Szerződéskötés

Ha tetszett a tesztidőszak, akkor már csak a digitális aláírásod kell hozzá, hogy innentől minden irodai kávéügy a mi dolgunk legyen